Saar%2520_edited_edited.jpg

ABOUT

Pink Street Art

Pink Street Art is in 2019 opgericht door Sarah Berkhout (39) Werkzaam in het onderwijs, moeder van Louise (10) en vrouw van Menno (37) Samen wonen zij in Haarlem en genieten zij enorm van deze stad. Vandaar ook dat Sarah na jaren tekenen en schilderen begon met het illustreren van de mooie gebouwen, pleinen en straatjes van Haarlem (en Amsterdam) en dit met succes!

Inspiratie

Het werk van Sarah is heel herkenbaar. Vrouwelijk, vol kleur en vaak met een link naar bijzondere plaatsen en herinneringen. Sarah: ‘Ik laat mij inspireren door ‘La Vie Parissiene’ uit 1920, historische gebouwen, high fashion en oer-Hollands taferelen. Ik teken veelal memorabele momenten en hoop dat men daar heel vrolijk van wordt. 

Ontwerp op maat

Ben je opzoek naar een bijzonder cadeau, een persoonlijk ontwerp, heb je een winkel en zoek je een toevoeging aan de huidige collectie of misschien wel een uniek gemaakt concept? Ook dan ben je bij Pink Street Art aan het juiste adres, Sarah heeft namelijk niet alleen haar eigen collectie, maar maakt ook ontwerpen op maat.

Heb je vragen of ben je opzoek naar meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact