111 Saar.jpg

ABOUT

Pink Street Art

Pink Street Art is in 2019 opgericht door Sarah Berkhout (39) Werkzaam in het onderwijs, moeder van Louise (11) en vrouw van Menno (37) Samen wonen zij in Haarlem en genieten zij enorm van deze stad. Vandaar ook dat Sarah na jaren tekenen en schilderen begon met het illustreren van de mooie gebouwen, pleinen en straatjes van Haarlem en dit met succes!

Inmiddels zijn er vele steden voorbij gekomen en heeft Sarah een Fairtrade kledinglijn op de markt gebracht. Ook is zij druk met het ontwerpen van sieraden, allemaal met een herinnering aan een stad, gebouw of gebeurtenis. 

Inspiratie

Het werk van Sarah is heel herkenbaar. Vrouwelijk, vol kleur en vaak met een link naar bijzondere plaatsen en herinneringen. Sarah: ‘Ik laat mij inspireren door de prachtige werken ‘La Vie Parissiene’ uit 1920, historische gebouwen, high fashion en oer-Hollands taferelen. Ik teken veelal memorabele momenten en hoop dat men daar vrolijk van wordt. 

Samenwerking

Ben je opzoek naar een bijzonder cadeau, een persoonlijk ontwerp, een sprankelende huisstijl of wil je de mooie collectie gaan verkopen? Ook dan ben je bij Pink Street Art aan het juiste adres! Sarah heeft een 'brand' wat inmiddels stevig in de markt staat en geniet enorm van de verschillende samenwerkingen.

Heb je vragen of ben je opzoek naar meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Liefs, Sarah