111 Saar.jpg

ABOUT

PINK STREET ART

PINK STREET ART is in 2019 opgericht door Sarah Berkhout (39) Werkzaam het middelbaar onderwijs, moeder van Louise (11) en vrouw van Menno (37). Samen wonen zij in Haarlem en genieten zij enorm van deze stad. Vandaar ook dat Sarah na jaren onderwijs begon met het tekenen van de mooie gebouwen en pleinen die Haarlem rijk is en dit met succes!

Inmiddels zijn er vele steden voorbij gekomen, is er een unieke kaartencollectie gemaakt en heeft Sarah een Fairtrade kledinglijn op de markt gebracht. Allemaal persoonlijk geïllustreerd en met haar team tot in de puntjes uitgewerkt. 

INSPIRATIE

De ontwerpen van PINK STREET ART zijn heel herkenbaar: Vrouwelijk, vol kleur en vaak met een link naar bijzondere plaatsen en gebeurtenissen. Sarah: ‘Ik laat mij inspireren door de prachtige werken ‘La Vie Parissiene’ uit 1920, historische gebouwen, high fashion en oer-Hollands taferelen. Wij tekenen veelal memorabele momenten en ik hoop dat men daar vrolijk van wordt.

Het 'mierzoete' in ons werk is voor mij de basis van onze ontwerpen. Het is voor mij een stuk relativatie geweest, van het soms ruige onderwijs. Mooi om te zien dat dit altijd onze basis is gebleven!'

SAMENWERKEN?

Wil je onze collectie gaan verkopen, een bijzonder cadeau laten maken of een uniek en persoonlijk ontwerp laten maken? Ook dan ben je bij PINK STREET ART aan het juiste adres! Sarah heeft een 'brand' wat inmiddels stevig in de markt staat en samen met haar team zorgen zij telkens weer voor een prachtig resultaat. 

Heb je vragen of ben je opzoek naar meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Liefs, PINK STREET ART